• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Літопис учнів ліцею «Дитинство з подихом війни» чорний день в історії суверенної України

Літопис учнів ліцею «Дитинство з подихом війни» чорний день в історії суверенної України

2024-02-23

/Files/images/vroklub/ditinstvo_z_podihom_vyni/IMG_4358.PNG
Було б добре, якби жодна дитина у світі не знала, що таке війна. Але, нажаль, учні нашого ліцею, як і тисячі дітей по всій Україні, стали свідками страшних подій. Вони змушені бачити вибухи ракет, кров і насильство.
Діти знають, як гинуть їхні близькі та знайомі, як руйнуються міста, як ламаються долі. Вони змушені бігти, ховатися, відчувати жах. І всі ці емоції залишають слід у їхній душі на все життя.
На цій сторінці ви познайомитеся з історіями, які писали діти. Але вони зовсім не дитячі. Ці історії ранять серце та душу. І показують, наскільки глибоко діти розуміють життя. Дитяча рука виводить слово «війна» спираючись, нажаль, на власний досвід.Найзаповітніша мрія дітей – перемога « щоб війна закінчилася і в Україні настав мир»; найщиріше бажання – повернутися додому, до рідної оселі й звичного способу життя; найбільше прагнення – ходити до школи й зустрічатися з друзями. Ті, чиї батьки служать у лавах ЗСУ, чекають їх повернення. Діти з надією дивляться у майбутнє й вірять у перемогу.
Друзі, мир обов’язково запанує на нашій землі. Ще трішки терпіння. Усе буде Україна!

/Files/images/vroklub/ditinstvo_z_podihom_vyni/IMG_4496.PNG/Files/images/vroklub/ditinstvo_z_podihom_vyni/IMG_4655.JPG/Files/images/vroklub/ditinstvo_z_podihom_vyni/IMG_5004.PNG

Кiлькiсть переглядiв: 53