Вітаємо переможців!

2018-02-11

/Files/images/2016-02-08-21-40-31--1981337439.jpeg
Вітаємо Леонтьєву Катерину, ученицю 11-А класу, яка посіла І місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Церковно-парафіяльні школи Харківської єпархії ХVIII – початку ХХ століття» (секція «Теологія, релігієзнавство та історія релігії»)!
Вітаємо Литвиненка Максима, учня 9-А класу, який посів ІІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Обчислення часу прямого та поп’ятного руху планет Сонячної системи в наближенні колових орбіт» (секція «Астрономія та астрофізика»)!
Вітаємо Комаровську Василісу, ученицю 11-А класу, яка посіла ІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Аналіз можливості використання деяких показників дрозофіли для проведення біомоніторингу стану навколишнього середовища» (секція «Екологія», відділення хімії та біології)!
Вітаємо Зуба Костянтина, учня 10-А класу, який посів І місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Протестантська реформація індивіду» (секція «Філософія», відділення філософії та суспільствознавства)!
Вітаємо Плут Марію, ученицю 10-А класу, яка посіла ІІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Моральне виховання учнів початкової школи у ході позакласної виховної роботи» (секція «Педагогіка», відділення філософії та суспільствознавства)!
Вітаємо Солонінкіну Ірину, ученицю 11-А класу, яка посіла ІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Сакральне мистецтво як вищий прояв духовного світосприйняття людини» (секція «Теологія, релігієзнавство та історія релігії»)!
Вітаємо Циколія Ніно, ученицю 11-А класу, яка посіла ІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України за темою «Релігія як духовно-соціальний феномен» (секція «Теологія, релігієзнавство та історія релігії»)!
Кiлькiсть переглядiв: 139